Motivul pentru care…

6 Jun

https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=Q_jnUDrO0gRNYM&tbnid=exBWYFBiAZp9iM:&ved=0CAQQjB0&url=http%3A%2F%2Fnemavofazia.wordpress.com%2F2011%2F08%2F24%2Fi-do%2F&ei=veKwUcqADo_LsgbP6YHADg&bvm=bv.47534661,d.bGE&psig=AFQjCNG_qz57RJEipHpksLj4MNdLBumJqA&ust=1370633203510197

Aseară am dat startul acestui blog, care are şi un alt substrat, pe lângă simplul fapt de a scrie. Mă mărit! 🙂 Da, am spus da, cu toate că încă nu a venit acel inel, care apropo, în cazul nostru nu este decât o formalitate, peste care totuşi, nu îmi doresc să trec.

Şi da, faptul că va trebui să organizez evenimentul cel mai important din viaţa mea de până acum mă motivează şi mai mult să comunic cu toată lumea, din toate mediile on- şi offline.Sunt foarte entuziasmată, am în cap tot felul de idei, îmi imaginez ce va fii, cum va fii încă de pe acum pentru am uitat să specific, nunta va avea loc anul viitor! Odată cu demararea proiectului “nunta”, proiect care include în viziunea mea şi un blog, îmi doresc să dezvolt şi acest locşor şi să-l “cresc” cu mare drag pentru că o fac cu multă pasiune.

Nu voi fii nici disperată scriind de dimineaţă până seară doar despre nu ştiu ce material în trend, fotograf super tare, sau aranjament minune. Nu e stilul meu, deci nu voi face asta! Aici voi vorbi despre o mulţime de teme : de la politică la gastronomie, de la job la stările mele ş.a.m.d.

Numele “blogdenoaptebuna” va fii concretizat prin faptul ca voi posta, cel mai des, seara.Abia aştept să umplu multe pagini şi să împărtăşim o grămadă de poze, mai ales că am şi cu ce (mă dau mare, deh! :p) şi am şi de ce.

Sunt nerăbdătoare să înceapă aventura! 🙂

Noapte bună!

sursa foto: nemavofazia.wordpress.com

2 Responses to “Motivul pentru care…”

  1. Ione June 7, 2013 at 4:48 am #

    Abia astept sa iti urmaresc toate postarile! Te pup!
    Ione 🙂

  2. danamariaiernutan2013 June 7, 2013 at 9:53 pm #

    Merci Ione! Te astept cu pareri si sugestii! 🙂

Leave a comment